Ontdek Sinaï’s Verhaal: Van IT naar Recruitment Bij MRG

Wil je weten hoe het is om te werken bij een bedrijf dat niet alleen je carrière, maar ook je persoonlijke groei een boost geeft? Laat ons je meenemen in het verhaal van Sinaï van der Gen, een 25-jarige professional uit Amsterdam die de stap heeft gezet naar recruitment bij Morgan Black, het IT-label van Morgan Recruitment Group (MRG).

Ontmoet: Sinaï van der Gen

Sinai begon haar carrière in de IT-wereld, met een studie in System and Network Engineering (nu bekend als Cybersecurity) en later International Business met een focus op IT. Ondanks haar liefde voor technologie ontdekte ze al snel dat ze liever met mensen werkte dan hele dagen achter de computer doorbracht. 

"Ik merkte dat ik het leuker vond om te communiceren en de vertaalslag te maken, in plaats van constant te programmeren," - vertelt Sinaï. 

Ze schakelde over naar International Business, waarbij ze haar IT-kennis behield. Dit bleek een gouden combinatie te zijn toen ze via LinkedIn werd benaderd door Ilda, Corporate Recruiter van MRG. Terwijl ze rondreisde en genoot van haar vrije tijd, besloot ze een gesprek aan te gaan. “Het gesprek was superleuk en ik voelde meteen een klik. Martijn Ober, mijn toekomstige Managing Director, was erg enthousiast en bood me de kans om de datamarkt op te bouwen.”

De Uitdaging

Na vier maanden bij MRG voelde ze zich helemaal op haar plek. "Het is pittig, maar ik leer elke dag iets nieuws. De markt had een opfrisser nodig en ik ben blij dat ik kan bijdragen aan deze groei," zegt Sinaï. Ze waardeert de directe feedback en ondersteuning van haar collega's, wat haar helpt om zich continu te verbeteren.

Werken in een team vol mannen? Voor Sinaï geen probleem!

"Ik word behandeld als een gelijke, en dat waardeer ik enorm. De sfeer is zelfs beter dan ik had verwacht. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam" 

MRG biedt een platte hiërarchie, wat betekent dat je direct toegang hebt tot leidinggevenden. “Je wordt hier echt beloond voor je harde werk en goed begeleid”.  Als je op zoek bent naar een plek waar je persoonlijk kunt groeien en deel kunt uitmaken van een dynamische markt, is MRG de plek voor jou.''

Een Inspirerende Werkomgeving

MRG biedt niet alleen professionele groei, maar ook een fijne werkomgeving. "De trainingen zijn leerzaam en de sfeer is supergezellig. Iedereen maakt een praatje en je voelt je echt welkom," vertelt Sinai.

Wat zou je tegen anderen zeggen die twijfelen om dit beroep te doen? -"Gewoon doen! Nee heb je, ja kun je krijgen. En geloof me, als je echt ervoor gaat, kun je alles krijgen wat je wilt," adviseert Sinai. Ze benadrukt wel het belang van stressbestendigheid, goede communicatieve vaardigheden en sociaal zijn.

Bij MRG heeft Sinaï al veel persoonlijke doelen bereikt, zoals het behalen van certificaten en het verbeteren van haar gesprekstechnieken. Ze heeft ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst, waaronder het opbouwen van een stabiele markt en het behalen van promoties.

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wil je deel uitmaken van een team dat je ondersteunt, uitdaagt en waardeert? Dan is Morgan Recruitment Group de plek voor jou. Kom bij ons werken en ontdek wat jij allemaal kunt bereiken.

Bel of mail mij