CARRIERE

CARRIÈRE BIJ MRG

Bij Morgan Recruitment Group krijg je erg veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Als je nog geen ervaring hebt in recruitment, leiden wij je op met een intensief traineeship van 7 maanden, waarbij je alle ins en outs van het vak leert. Wij zien recruitment als een ambacht en bij ons wordt je opgeleid tot een expert.

Ook als je al ervaring hebt binnen recruitment hebben wij uitstekende trainingsprogramma's en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt een coach die je begeleid in je loopbaan en via onze interne academy zorgen wij dat je door kan groeien.

Je krijgt een dedicated coach

Start van de Morgan Academy

Transparante leerlijnen en targets

MORGAN ACADEMY

MRG is een ambitieuze scale up. Hierdoor is het ook voor jou mogelijk om snel door te groeien. Vanaf de eerste dag krijg je training en begeleiding om door te groeien binnen ons bedrijf. Wij investeren in je zowel hard skills als soft skills. 

Naast traineeships speelt de Morgan Academy een sleutel rol binnen Morgan Recruitment Group. Via ons online leerplatform kunnen onze consultants trainingen volgen, en kunnen zij zelf kiezen waar en wanneer ze bestaande competenties willen verbeteren, of nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen.

Download

Download onze brochure voor meer informatie over een carrière bij Morgan Recruitment Group. Mocht je willen dat wij contact met je opnemen, laat dan je gegevens achter. 

BEL OF MAIL MIJ