your future
our mission

OUR MISSION IS TO CREATE THE BEST CAREER OPPORTUNITIES,
BY EXCELLING IN THE ART AND SCIENCE OF RECRUITMENT

THIS IS WHO WE ARE

Wij zijn een diverse en ambitieuze recruitment agency. Een community die een verschil wil maken in de werkomgeving.

Je bent uniek en dat mag je laten zien. Wij kijken naar je skills en wie je bent. Zodra je onderdeel bent van MRG, leren wij je de kneepjes van het vak en zorgen dat je jouw skills en kwaliteiten maximaal kan inzetten. 

We geloven in authenticiteit. Come as you are. Je bent uniek en dat mag je laten zien. Ons team bestaat uit verschillende mensen van verschillende achtergronden. Een reflectie van Amsterdam. Noem het diversiteit, een smeltkroes, wij noemen het...normaal, authentiek en echt. We’re proud of it. 

YOU BELONG HERE

Wij geloven dat je de kans moet krijgen om te werken op een plek waar je erbij hoort en waar je met passie kan werken.
We waarderen je persoonlijkheid, karakter en skills. Stuur ons niet je CV, laat ons contact met je opnemen. Wij willen je graag leren kennen. 

Jouw unieke persoonlijkheid en doorzettingsvermogen gecombineerd met onze expertise en begeleiding resulteert in vakmanschap. Wij geloven in hard werken, bloed, zweet en tranen. En als je uiteindelijk succesvol bent, dan vieren wij en belonen wij het succes.

YOUR FUTURE OUR MISSION

Dit is de kern van onze organisatie en staat voor onze bevlogenheid en passie om jou in staat te stellen je volledige potentieel te benutten. Jij bent meer dan alleen je cv, diploma of LinkedIn-profiel. Wat wij zien is jouw unieke persoonlijkheid, vaardigheden, competenties en ervaringen. Onze missie is om jou een carrière te bieden die volledig aansluit op jouw passie, vaardigheden, ambities en aspiraties, zodat je zelf succesvol je eigen toekomst kunt vormgeven. Dit is niet alleen ons streven, het is onze belofte. Your future, our mission.

Join us and help us define our future

VISION 2024

Wij willen het meeste uit jou halen. Door in te zetten op maatwerk, ambacht en expertise geloven wij dat wij jou kunnen helpen om een steengoede business op te zetten. Wij zijn hier niet elkaars concurrenten, maar partners in ondernemerschap.  


In de aankomende twee jaar breiden wij enorm uit. Word nu onderdeel van onze reis en groei mee met onze doelstellingen.

Work hard, play harD

BEL OF MAIL MIJ