HET JUBILEUM

10 JAAR OP EEN MISSIE

RECRUITMENT 2.0

EXCELLING IN THE ART AND SCIENCE OF RECRUITMENT

Sinds 2012 laten wij zien dat recruitment anders kan. Wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen carrière pad bepaald. Daarom krijgt iedereen gelijke kansen en is persoonlijke groei ons doel. Dit doen we door ons zelf ontwikkelde trainingsprogramma en dagelijkse begeleiding. Morgan Recruitment Group is een plek waar ambitie beloond wordt en succes gevierd. Een plek die al 10 jaar met gerenommeerde merken samenwerkt en waar professionals van de toekomst gevormd worden. Dit is recruitment 2.0.


2012 /// DE LANCERING

HOUSE OF BRANDS

In 2012 besloten Martijn Ober en Emmy Kiddu de handen in een te slaan om hún visie in praktijk te brengen. Vanaf dag één is er een ruimte gecreëerd waar professionals van de toekomst gevormd worden. Vanuit een kantoorruimte van 15m2 werd het nieuwe hoofdmerk Morgan Recruitment Group opgericht.


MORGAN GREEN

Als eerste label is Morgan Green opgericht met als doel om de nummer één leverancier te zijn voor hoogopgeleide professionals en bedrijven binnen de Food & Beverages, Farmacie & BioTech en Medical Devices industrie in Nederland, België en Duitsland. Morgan Green is sindsdien uitgegroeid tot het grootste label binnen Morgan Recruitment Group.

2017 /// START-UP TOT SCALE-UP

MORGAN BLACK

Zeer succesvolle jaren van Morgan Green creëerde ruimte voor de start van een nieuw label: Morgan Black. Dit nieuwe label zorgde voor de acceleratie van Morgen Recruitment Group door meer dan een verdubbeling van het aantal medewerkers. Met Morgan Black werd er voor gekozen om diverse sectoren in de IT sector te gaan bedienen.


FRIESLAND CAMPINA

Een fantastische mijlpaal werd in 2017 bereikt doordat Friesland Campina besloot om Morgan Green als een preferred supplier te kiezen. Na vijf jaar keihard werken  zorgde dit niet alleen voor enorme boost van Morgan Green, maar markeerde het ook het moment dat Morgan Recruitment Group haar startup fase ontgroeid was.

2021 /// HET JONGSTE SUCCES

MORGAN LAB

Sinds 2021 is het jongste label Morgan Lab aan Morgan Recruitment Group toegevoegd. Met Morgan Lab worden diverse sectoren in de laboratorium markt bediend. Het label heeft inmiddels haar eerste kantoor in Utrecht betrokken en is sinds de oprichting gegroeid van 3 naar 15 werknemers.

2022 /// HET AVONTUUR

1, 5 en 10 Jaar

Na een reis van 10 jaar Morgan Green, 5 jaar Morgan Black en 1 jaar Morgan Lab zeggen wij het hard op: wij zijn trots. Trots op de behaalde resultaten, trots op de klanten die wij mogen bedienen, trots op de mensen die bij ons gevormd zijn en trots dat Morgan Recruitment Group in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een van de toonaangevende consulting organisaties is in Nederland. En dit is pas de eerste stap in onze reis...

YOUR FUTURE OUR MISSION

ONZE LABELS

MORGAN FAMILY
ONZE LOCATIES

AMSTERDAM EN UTRECHTAmsterdam
Kon. Wilhelminaplein 30, 1062 KR Amsterdam


Utrecht

St Jacobsstraat 123- 135, 3511 BP Utrecht


RESULTATEN

ALLES VALT OP Z'N PLEK

In de afgelopen 10 jaar hebben we ongelofelijke stappen gezet. Met de oprichting van 3 labels, die zich ieder richten op specifieke markten, hebben we een manier gevonden om ook in de toekomst constant op zoek te blijven naar nieuwe kansen. Inmiddels zijn er 1500 kandidaten geholpen en dit aantal is exponentieel aan het groeien. Wij voorzien dan ook dat de twee locaties die wij nu hebben in de toekomst uitgebreid worden met nóg meer locaties.

SUCCES IS TEAMWORK

GEHEIME INGREDIËNTEN

WORK HARD PLAY HARDER

Ontdek een cultuur van diversiteit, groei en ownership. Work hard, play hard. Het succes achter Morgan Recruitment Group is dat we niet alleen op het kantoor een team vormen, maar ook daarbuiten. Zo hebben we een terugkerende “Lunch club”, waarin wij samen toprestaurants bezoeken en hebben we buitenland trips zoals Dubai en Barcelona. Morgan Recruitment Group is een plek waar je samen strijdt en samen wint. Tijdens én buiten de kantooruren.WERKEN BIJ

AMBACHT MEETS TEAMGEEST

Morgan Recruitment Group is een plek waar teamgeest samensmelt met de ambacht van recruitment en zo zorgt voor een vibrant werkomgeving. Ambitie en succes zit verweven in ons DNA. Hier bestaat opgeven niet, hoe groot de tegenslag ook is. Iedereen bewandelt hier zijn of haar eigen pad, maar als er één stap achteruit gezet is, worden er daarna drie vooruit gezet. Wij zijn winnaars.

AMBITIE

"Morgan Recruitment Group is een jong en ambitieus bedrijf waar we gezamenlijk keihard werken voor onze doelen!"

SUCCES

"Binnen Morgan ben je verantwoordelijk voor je eigen succes, het is niet de makkelijkste route maar zeker wel de leukste!"

BEDRIJFSCULTUUR

ZET SAMEN DIE EXTRA STAP

DURF JIJ HET AAN?

SOLLICITEER

HET AVONTUUR ROEPT