Linked-In: updates 2023

Als je LinkedIn gebruikt, ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als ons over de nieuwe updates die ze recentelijk hebben uitgebracht! Er is zoveel nieuws om over te praten, dus laten we direct beginnen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je professionele netwerk te versterken, je carrièrekansen te vergroten, of gewoon wilt zien hoe vaak je profiel is bekeken, LinkedIn heeft iets nieuws voor iedereen. Laten we eens kijken naar enkele van de opwindende verbeteringen die ze hebben aangebracht.

 1. Verbeterde video toegankelijkheid
  LinkedIn genereert automatisch ondertitels voor video's die naar het platform worden geüpload (momenteel alleen beschikbaar in het Engels). Je kunt deze ondertitels toevoegen of bewerken voordat je je video publiceert. Je kunt ook de modus Hoog contrast inschakelen in de LinkedIn-app om de video toegankelijkheid te verbeteren voor slechtzienden of slechtzienden. 
   
 2. Gestandaardiseerde functietitels voor toegankelijkheid
  Als je werkt aan toegankelijkheid, kun je nu kiezen uit een gestandaardiseerde lijst met functietitels. Maak het gemakkelijker om banen te vinden die passen bij jouw vaardigheden, zoals 'toegankelijkheid ontwerper' of 'toegankelijkheid ingenieur'.
   
 3. Alt-tekst functionaliteit in Campagnebeheer
  Met Campaign Manager kunnen adverteerders nu alt- of alt-tekst beschrijvingen toevoegen aan afbeeldingen in hun advertenties. Hierdoor kunnen visueel gehandicapte gebruikers de afbeeldingen begrijpen die aan hen worden gepresenteerd. 
   
 4. Updates voor het zoeken naar werk
  Het zoekproces naar werk is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Zelfs als ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, zijn veel professionals geïnteresseerd in het leren over en het nastreven van nieuwe carrièremogelijkheden. 

  LinkedIn meldt dat mensen eerder bereid zijn om banen te zoeken die beter aansluiten bij hun waarden en interesses. Bijvoorbeeld: permanente educatie, loopbaanontwikkeling en evenwicht tussen werk en privéleven. Om informele werkzoekenden te helpen, test LinkedIn een gepersonaliseerde vacature collectie die gebruikers kunnen vinden zonder een zoekopdracht uit te voeren. Daarnaast test  LinkedIn een gepersonaliseerde banen verzameling in de VS met een handvol bedrijven, ondanks plannen voor "snelle" uitbreiding. 
   
 5. Updates voor het zoeken naar B2B-producten
  LinkedIn heeft onlangs productpagina's gelanceerd om leden te helpen producten te vinden die aan hun behoeften voldoen, in contact te komen met community-experts en aankopen te doen als ze geïnteresseerd zijn. Er zijn ongeveer 90.000 B2B-producten op LinkedIn en leden kunnen ze gemakkelijk vinden met de zoekfunctie op LinkedIn. LinkedIn is van plan nieuwe categorie filters toe te voegen en de relevantie van productpagina's te verbeteren om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te creëren. 

  Professionals doorlopen een langdurig en complex proces van onderzoek naar producten en alternatieven, het verzamelen van feedback van klanten en het contacteren van verkoopvertegenwoordigers om relevante informatie te verkrijgen bij het nemen van aankoopbeslissingen voor hun bedrijf. Productpagina's zijn bedoeld om professionals te helpen betere, beter geïnformeerde aankoopbeslissingen te nemen. 
   
 6. Postplanning
  LinkedIn biedt nu een functie waar veel merken en professionals om hebben gevraagd: de mogelijkheid om posts van tevoren te plannen en in te plannen. Wanneer je een bericht maakt, zie je een Schema-pictogram naast de knop Posten. Klik op het pictogram om jouw bericht in te plannen en kies wanneer je jouw inhoud wilt delen. Je hebt volledige controle over jouw inhoud en kunt deze op elk moment bewerken. 
   
 7. Inhoudsanalyse
  LinkedIn begrijpt hoe belangrijk het is om jouw publiek te laten groeien en toegang te hebben tot gegevens waarmee je de effectiviteit van jouw inhoud kunt meten. Om dit te bereiken, werkt LinkedIn het Creator Analytics-dashboard bij met doelgroepgegevens en top inhoud. Dit stelt ons in staat om de volgende ontwikkelingen te verkennen en meer te weten te komen over de demografische gegevens van ons publiek. Dankzij de nieuwe functie voor gegevensexport van het dashboard kun je deze gegevens gebruiken om patronen te identificeren en jouw analyse zo goed mogelijk te beheren. Houd er rekening mee dat de Creator-modus moet zijn ingeschakeld om toegang te krijgen tot deze updates.

Deze updates resulteren in veel verbeteringen voor gebruikers. Er zijn nieuwe functies toegevoegd die het gebruik van het systeem gemakkelijker maken. Wij kunnen niet anders denken dan dat deze updates een positieve impact zullen hebben.


 

Bel of mail mij