De reis van Zoë: Een Verhaal van Groei en Doorzettingsvermogen

In de bruisende stad Utrecht bevindt zich Morgan Lab, een label van Morgan Recruitment Group gespecialiseerd in het vinden van talent voor de wetenschappelijke sector. Hier begon de reis van Zoë Boere, een gedreven professional met een passie voor het matchen van talent met de juiste kansen. 

Als onderdeel van het dynamische team bij Morgan Lab in Utrecht, onderscheidt Zoë zich door haar toewijding en vastberadenheid. Haar verhaal is er een van groei en doorzettingsvermogen, waarbij ze van stagiaire transformeerde tot een recruiter binnen het bedrijf. Met haar unieke inzichten en empathie voor zowel klanten als kandidaten, heeft Zoë impact gehad op het succes van Morgan Lab en blijft ze anderen inspireren met haar positieve instelling en werkethiek.

‘ROOKIE OF THE YEAR 2023’

Van Start Tot Finish: Haar Eerste Stappen

In het jaar 2022 stond Zoë Boere aan het begin van haar professionele reis, vastberaden om haar weg te vinden in de wereld van recruitment. Hier begon ze haar avontuur als stagiaire bij Morgan Recruitment Group. 

Haar reis begon echter niet zonder hindernissen. Na tien maanden stage te hebben gelopen, stond ze voor haar eerste echte uitdaging als trainee consultant in het domein van procesoperators. Maar al snel ontdekte ze dat deze sector niet haar ware roeping was. Na talloze gesprekken en reflecties besloot Zoë in mei de overstap te maken naar Talent Acquisition (TA), waar ze zichzelf volledig kon ontplooien. 

In TA vond Zoë haar kracht. Haar vermogen om verder te kijken dan standaard kandidaten en om mensen een kans te geven, leidde tot waardevolle plaatsingen en tevreden klanten. Ze werd meer dan alleen een tussenpersoon; ze werd een gewaardeerde partner voor zowel klanten als kandidaten. 

‘Er zijn veel uitdagingen om beter te worden in het vak, maar hier groei je vooral op persoonlijk gebied.’

Met succes komen ook uitdagingen. Zoë moest leren omgaan met de pieken en dalen van het recruitmentvak. Ze leerde om niet persoonlijk te nemen wanneer dingen niet verliepen zoals gepland, en om altijd te blijven leren van elke ervaring. Gesteund door Laura (Director) en haar collega's, groeide ze niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Ze leerde om te gaan met conflicten, om zelfverzekerder te worden en om haar eigen weg te vinden in deze competitieve wereld. 

Zoë besefte al snel dat het niet draaide om de incentives of de lunchclubs, maar om de voldoening van het helpen van anderen en het bouwen van waardevolle relaties. Haar doel was niet om zelf in de spotlight te staan, maar om constant bij te dragen aan het succes van anderen. 

‘Mijn doel is om kwalitatief beter te worden.’

De Kracht van Nu

Met haar promotie voelde Zoë een hernieuwde boost van zelfvertrouwen door haar heen stromen. Het opende niet alleen de deuren naar meer verantwoordelijkheid, maar het gaf haar ook de vrijheid om haar eigen pad te bewandelen en op haar eigen unieke manier te werken. 

Een van de belangrijkste lessen die ze heeft geleerd, is om de focus te leggen op de waarde die het team biedt. Het is essentieel om de positieve aspecten te benadrukken, zowel voor de kandidaat als voor het bedrijf. Dit betekent zich goed voorbereiden op interviews, effectief onderhandelen over salarissen, meer ondersteuning bieden aan klanten en proactief blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Het draait allemaal om het creëren van een positieve ervaring, waarbij zowel zijzelf als de ander met een glimlach de telefoon ophangen.

"Ik moedig iedereen aan om zich te wagen in de spannende wereld van recruitment."

De Motivaties Achter Zoë's Keuze: Waarom Recruitment?

Het is een reis die niet alleen professionele groei met zich meebrengt, maar ook persoonlijke ontwikkeling en waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan. 

Vroeger vermeed ze conflicten, maar nu is Zoë in staat om ze te relativeren en er op een passende manier op te reageren. De persoonlijke groei die ze doormaakt, valt sneller op dan haar professionele ontwikkeling. Het is merkbaar aan haar vermogen om openlijk te communiceren, met uitdagingen om te gaan en haar kennis uit te breiden op het gebied van contracten en procesbegeleiding. Haar zelfverzekerdheid groeit naarmate ze meer uitdagingen overwint. Haar eigenschappen van doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en het vermogen om positief te blijven en haar gedachten om te zetten, dragen bij aan haar groei, zowel persoonlijk als professioneel. 


"Ik beveel iedereen aan om zich in te zetten voor recruitment, vooral als je beschikt over de juiste eigenschappen. Het is een boeiende wereld vol kansen en uitdagingen waarin je echt het verschil kunt maken."

Zoë's verhaal is er een van doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en positiviteit. Het is een verhaal dat laat zien dat zelfs in de moeilijkste tijden, met de juiste instelling en ondersteuning, succes binnen handbereik ligt. En voor Zoë is dit slechts het begin van een reis vol nieuwe uitdagingen en overwinningen. Met een indrukwekkende prestatie als Rookie of the Year, waarbij ze binnen slechts 12 maanden de hoogste omzet wist te behalen, groeide ze uit tot een 'opkomende ster' in haar vakgebied. 

Geen wonder dat ze de ‘Rookie of the Year’ award heeft gekregen namens Morgan Recruitment Group toch? 

Benieuwd naar Zoë's vervolgstappen? Klik hier om haar toe te voegen op LinkedIn. Ben jij ready om zoals Zoë de nieuwe Rookie Of The Year 2023 te worden en dezelfde stappen te zetten? Klik dan hier om te solliciteren! 

Benieuwd naar meer verhalen van onze medewerkers?

 

Bel of mail mij