YOUR FUTURE
OUR MISSION

OUR MISSION IS TO CREATE THE BEST CAREER OPPORTUNITIES,
BY EXCELLING IN THE ART AND SCIENCE OF RECRUITMENT

THIS IS WHO WE ARE

Wij zijn een diverse en ambitieuze recruitment agency. Een community die een verschil wil maken in de werkomgeving.

Je bent uniek en dat mag je laten zien. Wij kijken naar je skills en wie je bent. Zodra je onderdeel bent van MRG, helpen wij je de kneepjes van het vak en zorgen dat je jouw skills en kwaliteiten maximaal kan inzetten. 

We geloven in authenticiteit. Come as you are. Je bent uniek en dat mag je laten zien. Ons team bestaat uit verschillende mensen van verschillende achtergronden. Een reflectie van Amsterdam. Noem het diversiteit, een smeltkroes, wij noemen het...normaal, authentiek en echt. We’re proud of it. 

YOU BELONG HERE

Wij geloven dat je de kans moet krijgen om te werken op een plek waar je erbij hoort en waar je met passie kan werken.
We waarderen je persoonlijkheid, karakter en skills. Stuur ons niet je CV, laat ons contact met je opnemen. Wij willen je graag leren kennen. 

Jouw unieke persoonlijkheid en doorzettingsvermogen gecombineerd met onze expertise en begeleiding resulteert in vakmanschap. Wij geloven in hard werken, bloed, zweet en tranen. En als je uiteindelijk succesvol bent, dan vieren wij en belonen wij het succes.

YOUR FUTURE OUR MISSION


Als je onderdeel wordt van MRG, laten wij je niet zitten. Wij ontwikkelen, trainen en coachen je. Gedurende je traject geven wij je erg veel verantwoordelijkheid. Wij zetten de lijnen uit en jij kan vervolgens losgaan, de sky is the limit.


Je kiest je eigen carrièrepad. Je bouwt je eigen business. Je eigen toekomst. Wij streven er naar om jouw toekomst te ondersteunen, want als jij jou toekomst vormgeeft, dan creëer jij onze. Wij zijn geslaagd als jij succesvol bent.


Join us and help us define our future

VISION 2024

Wij willen het meeste uit jou halen. Door in te zetten op maatwerk, ambacht en expertise geloven wij dat wij jou kunnen helpen om een steengoede business op te zetten. Wij zijn hier niet elkaars concurrenten, maar partners in ondernemerschap.  


In het aankomende twee jaar breiden wij enorm uit. Word nu onderdeel van onze reis en groei mee met onze doelstellingen.

Work hard, play harD

BEL OF MAIL MIJ